Wat maakt de serie Madd Gear stuntsteps zo populair?

 

Stuntsteps zijn erg leuk en als je eenmaal echt goed bent, kun je geweldige trucs uithalen. Als je op zoek bent naar een stuntstep, hoe kom je er dan achter welk model het beste bij je past? Lees verder om alles te weten te komen over alle Madd Gear-scooters en het kiezen van de juiste scooter wordt veel gemakkelijker. Of u het nu voor uzelf of voor uw kind koopt, teleurstelling voorkomen is een must en ik streef ernaar u in de goede richting te sturen. De reden dat ik ervoor heb gekozen om Madd-scooters te beoordelen, is dat ze een goede gevestigde naam voor zichzelf hebben en kwaliteitscomponenten bevatten, wat betekent dat als je een van deze ritten koopt, deze lang meegaat. Dus laten we naar de modellen kijken en kijken bij wie ze passen.

Als je net begint op een echte scooter, en daarmee bedoel ik dat je bent overgestapt van de driewielige variant of de standaard tweewielertypes met de zwaailichten, dan zul je op zoek zijn naar iets behoorlijk robuust maar ook licht en mogelijk hoog verstelbaar. De meeste Madd Gear scooters zijn geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder, maar de MGP Mini is anders. Deze scooter heeft de juiste maat voor een 5-jarige, ongeveer 26 inch van vloer tot stuur. Op deze leeftijd zijn de componenten niet zo belangrijk, maar voor de zekerheid heeft de Mini een solide en duurzame constructie uit één stuk van deck tot zwanenhals, een aluminium balhoofd en dubbele kraagklemmen. De lagers zijn ZXZ-C lagers die goed genoeg zijn voor dit model. Echter, de volgende step in het assortiment, de Beginnner Pro, hoewel hij iets groter is en dus alleen geschikt voor 8 jaar en ouder, is eigenlijk een goedkopere step om aan te schaffen en omdat hij net iets groter is, zou je kind veel langer mee moeten gaan.

De Madd Gear Nitro en de Nitro Extreme en aan de andere kant van de schaal zijn MGP’s topmodellen en we hebben het nu over echte stuntstep. Deze twee scooters veroveren de wereld van stuntsteps stormenderhand en dit is waarom. Als je serieus bezig bent met het uithalen van trucs en stunts op je scooter, dan zul je op zoek zijn naar een gebogen deck dat je veel meer controle geeft over je rit. Versterkt worden spreekt voor zich, want je gaat deze scooter een ravage bezorgen. Beide modellen worden geleverd met het Nitro-compressiesysteem en klem, wat een robuuste manier is om de vorken, het dek en het stuur met elkaar te verbinden. Met dezelfde MGP 110-bladkernen, Krunk-lagers en balhoofden en 22″x23″-staven, vraag je je misschien af: wat is het verschil tussen de Madd Gear Nitro en de Nitro Extreme? van de originele Nitro heeft de Extreme nogal smakelijke uitsparingen in zowel het deck als de balhoofdbuis.Is dit het extra geld waard?Ik denk dat dat gewoon een kwestie van keuze is.

Als je niet van plan bent om de aarde uit te geven, maar wel een degelijke scooter wilt om mee te nemen naar het skatepark, dan moet de MGP Pro of de MGP Team Edition worden overwogen. Deze twee modellen zijn vernieuwd voor 2012 en winnen zeker punten voor stijl. Het team is iets duurder en wordt geleverd met betere Madd Aero-kernwielen en een drievoudige klem in vergelijking met de 12-spaaks pro-kernwielen en een geïntegreerd staafklemsysteem op de Pro. Ze ondersteunen allebei een stuur van 18,5 inch met een geschulpte onderbuis van 85 graden, maar het Team heeft een gebogen Y-stuur uit één stuk, terwijl de Pro een verstelbaar, tweedelig stuur heeft. Als je het geld hebt, wint de Madd Gear Team Edition naar mijn mening met zijn extra en meer solide constructie.

MGP stuntsteps bestaan nu al 10 jaar en ze doen het nog steeds goed. Een Australisch merk, maar nu wereldwijd hebben ze ook een team van professionele rijders die van tijd tot tijd het VK bezoeken en ik zou het ten zeerste aanbevelen om eropuit te gaan en ze te zien optreden als je de kans krijgt. Met een solide assortiment scooters denk ik niet dat je fout kunt gaan als je een scooter van dit merk koopt. Dus voor welke stuntstep ga jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *