Hoe u zonne-energie kunt krijgen van echte leveranciers

 

Het zonnelicht schiet wortel in afgelegen steden over de hele wereld. Leveranciers van zonne-energie leveren zonne-hardware gemaakt van het beste ruwe materiaal, afkomstig van de zeer geprofileerde fabrikanten.

Leveranciers vervoeren items die bestand zijn tegen slijtage; vervolgens testen we de aard van het artikel voordat we het aan onze klanten doorgeven, wat de eersteklas kwaliteit van de artikelen garandeert. Leveranciers voldoen en houden veel rekening met de vereisten van de klant voordat ze een zonneproduct leveren.

Zonne-georiënteerde straatverlichting

Bovenal leveren leveranciers ook alle soorten straatverlichting op zonne-energie. De Solar Lights hebben een MNRE-goedgekeurd ontwerp en zijn toegankelijk van het vallen van de avond tot de zonsopgang. Ze leveren zonneproducten die zijn uitgerust met buisvormige batterijen met een lange levensduur, 11-watt CFL, 75 AH-batterij, 74 WP op zonne-energie gebaseerde module en het hoogwaardige controllercircuit. Ze leveren ook economy-modellen, variërend van CFL Street Light tot LED Street Light.

CFL-straatlantaarn op zonne-energie

Ze bieden klanten eersteklas CFL Street Light. De Solar CFL-straatverlichting heeft MNRE bevestigde contouren en u kunt externe gebouwen verlichten met de kaders. Bovendien heeft de Street Light een aantrekkelijke configuratie. De CFL kan ook worden geschetst volgens de vereisten van de klant.

Verkeersknipperlicht op zonne-energie

Ze leveren ook aan klanten, Solar Traffic Blinker. U kunt Traffic Blinker gebruiken voor markeringsdoeleinden en blijft in de 12/24 uur flikkermodus. De super schitterende LED’s zijn duidelijk van een lange scheiding. Bovendien is het grendelteken en optellen tot vlageenheid eveneens toegankelijk.

Milieu goed gezind
Hoge vaardigheid
Lage ondersteuningskosten
Gemakkelijk te gebruiken
Verlichting op zonne-energie

Leveranciers produceren én leveren goede solar lamp op zonne-energie aan klanten. De lichten zijn uitgerust met een 10/12 WP zonne-georiënteerde eenheid, enzovoort. De Lights zijn geschikt voor afgelegen gebieden en kunnen na het opladen overal naartoe worden vervoerd. De Lights werkt 3 tot 4 uur per dag en 8 uur wanneer deze volledig is opgeladen.

Verkrijgbaar in enorme lichaamsomtrek
Milieu goed gezind
Gemakkelijk te gebruiken
Duurzaam
Zuinig
Power Pack op zonne-energie

We zijn een onmiskenbare leverancier van licht- en zonne-gadgets. De Solar-lampen werken beter als ze goed zijn opgeladen. De op zonne-energie gebaseerde oplaadbank, een omvormer met de hoogwaardige regulatorentiteit, identificeerden ze samen als Solar Power Pack. Ze zijn toegankelijk vanaf 500 watt tot ongeveer 3 KW.

Zonne-georiënteerde waterverwarmer

Leveranciers van zonne-energie zijn ook leveranciers van zonneboilers. Dit soort waterverwarmer is voorzien van vacuümbuizen, die drievoudig bedekt zijn voor een betere vaardigheid. De waterverwarmer heeft een met poeder bedekte buitenbekleding en PUF-bescherming met een hoge dikte. De binnenwaartse tank is 2,5 mm dik en afgedekt voor het beste resultaat tegen corrosie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *