Hoe is Borst Tapen in de loop van de tijd geëvolueerd?

Boob Tape is een aanpasbare toevoeging die kan worden gebruikt om kledingstukken vast te houden en storingen in de opslagruimte te voorkomen. Met een perfecte hoeveelheid voorbereiding en een paar aanwijzingen en misleidingen kan iedereen erin slagen om borstband te gebruiken. Het volgende is een essentiële fase die u moet volgen om te transformeren in een borstband die in staat is:

Kies de juiste tape: er zijn verschillende soorten Tape voor borsten beschikbaar, elk met zijn eigen voordelen en tekortkomingen. Dubbelzijdige tape is de meest opvallende soort en is perfect om kleding op te zetten. Oppervlaktetape is dikker en kan worden gebruikt om een voorspelbare look te creëren. Tape van klinische kwaliteit is het meest geaard en over het algemeen sterk en is perfect voor mensen met een lastige huid. Kies het juiste soort tape voor de kledingstukken die je draagt en hoeveel hulp je nodig hebt.

Stel je huid in: Boob-tape moet worden aangebracht op een geweldige, droge huid. Gebruik een delicate chemische stof om het gebied waar u de tape gaat aanbrengen schoon te maken en doe er alles aan om geen lotions of oliën te gebruiken die de hechting van de tape kunnen aantasten. Het is ook echt geweldig om al het lichaamshaar te verwijderen in de ruimte waar u de tape gaat aanbrengen, omdat dit ook de hechting van de tape kan beïnvloeden.

Werk aan het aanbrengen van de tape: Borsttape kan onstabiel zijn om de hele tijd aan te brengen, dus het is echt verstandig om te oefenen voordat u het opneemt voor een belangrijk evenement. Begin met het aanbrengen van de tape op een klein deel van de huid en kleding en controleer hoe goed het blijft zitten. Breng veranderingen aan afhankelijk van de omstandigheden en probeer de tape op verschillende soorten kleding aan te brengen om te zien hoe het werkt.

Breng de tape nauwkeurig aan: knip tijdens het aanbrengen de tape op de beste lengte en breng deze meedogenloos aan op de huid en kleding. Strijk eventuele plooien of luchtzakken glad en zorg ervoor dat de tape de kleding stevig vasthoudt. Gebruik bij grote kans extra tape om extra hulp te bieden.

Controleer de tape op een betrouwbare manier: borstband kan na verloop van tijd losser worden, vooral als de jurk een buitengewone beweging maakt. Onderzoek de tape de hele dag betrouwbaar om er zeker van te zijn dat deze de jurk op dit moment stevig vasthoudt. Breng de tape opnieuw aan als dit significant is.

Veeg voorzichtig tape weg: Borsttape moet voorzichtig worden verwijderd om huidirritatie of irritatie te voorkomen. Trek de tape langzaam van de huid en wees voorzichtig dat u niet te hard of onnodig snel trekt. Als de tape moeilijk te verwijderen is, gebruik dan een beetje olie of een behandelingsmiddel om het te verwijderen voordat u het eraf trekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *