De beste stijlen, maten en vormen voor snoeppotten vinden voor uw bedrijf

 

Of je nu een snoepwinkel beheert of een filmverhuurgalerie beheert, als je van plan bent een snoepdisplay voor je klanten te maken, denk je misschien dat het enige dat je hoeft te doen, snoeppotten bestellen en de snoepjes die je erin doet.

In werkelijkheid is de uitdrukking “one size fits all” niet van toepassing op snoeppotten en voordat u de uwe bestelt, moet u nadenken over een paar andere factoren die verband houden met uw display: uw snoep, uw displayruimte en de sfeer van uw winkel.

1. Denk aan je snoep

Terwijl je nadenkt over de stijlen, maten en vormen die het beste passen bij je snoep potje, moet je eerst nadenken over je snoep.

Ben je van plan om kleine snoepjes uit te stallen die goed zouden werken in kleine of middelgrote potten? Of gebruik je liever grote snoeppotten zodat je nog meer snoep kunt uitstallen? Zijn je snoepjes redelijk groot, waar je sowieso grote potten in nodig hebt?

Heeft het snoep wikkels? Als dat niet het geval is, moet u op zoek gaan naar snoeppotten in stijlen met deksels, of ze nu vastgeschroefd of geklikt zijn of met scharnieren zijn bevestigd, om u te helpen het snoep vers te houden en te beschermen tegen stof en andere elementen. U kunt ook accessoires overwegen, zoals aluminium of plastic tangen of schepjes, waarmee uw klanten de snoepjes kunnen pakken die ze willen, zonder de rest ervan te besmetten.

2. Denk na over uw weergaveruimte

Nu je weet welke stijlen, maten en vormen van snoepcontainers het beste passen bij het snoep dat je wilt uitstallen, is het tijd om na te denken over welke het beste passen bij de hoeveelheid displayruimte die je hebt om mee te werken – met name welke formaten zouden het beste werken met uw weergavegebied.

Misschien wilt u een snoepdisplay maken op het aanrecht van uw winkel, bij de kassa of op een stevig houten of draadrek. Waar u uw display ook wilt plaatsen, kijk eens hoeveel ruimte u heeft om mee te werken. Als je voldoende ruimte hebt, kun je misschien meerdere grote snoepbakken gebruiken of misschien wil je veel middelgrote of kleine snoepbakken gebruiken. Als je niet veel ruimte hebt, volstaan misschien een of twee grote snoeppotten of kun je misschien een paar kleine snoeppotten gebruiken.

3. Denk na over de sfeer in uw winkel

De sfeer in uw winkel speelt een belangrijke rol bij uw keuze tussen glazen snoeppotten of plastic snoeppotten.

Glazen snoeppotten: Glazen snoeppotten zijn ideaal voor winkels met een algeheel elegante sfeer. Deze containers helpen bij het aanvullen en versterken van de charme van die omgeving. Glazen potten zijn echter breekbaar en dus als uw gebruikelijke klantenbestand uit kinderen bestaat – of als uw winkel regelmatig veel en druk verkeer kent – kunt u overwegen om op veilig te spelen met plastic snoepverpakkingen.
Plastic snoeppotten: hoewel plastic snoeppotten niet dezelfde elegantie bieden als hun glazen tegenhangers, zijn ze veel duurzamer. Ze breken minder snel dan glazen potten, wat betekent dat deze containers minder snel breken als u of een klant er tegenaan botst of laat vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *